PRIJZEN EN VERGOEDINGEN

 

 

Prijzen haarwerken

Onze haarwerken zijn gemaakt van 100% donorhaar en wij leveren deze in diverse maten, kleuren, lengten en structuren. Wij leveren zowel confectie-haarwerken, maar ook haarwerken die wij geheel op maat maken. Op basis van uw wensen en uw haarprobleem beoordelen wij welke haaroplossing het beste bij u past. Het kan zijn dat wij een oplossing adviseren in de vorm van een beperkte haarverlenging of van een grotere haarverlenging of door middel van een pruik. De oplossing bepaalt de prijs. Bij een kleinere haarverlenging bedraagt de prijs enkele honderden euro’s, bij grotere haarverlengingen kan het gaan om vijfhonderd tot meer dan duizend euro en bij pruiken gaat het ook om bedragen van meer dan duizend tot zelfs enkele duizenden euro’s. Dus geheel afhankelijk van uw wensen en datgene dat nodig is.

 

Tijdens het adviesgesprek zullen wij uw haarprobleem en -wensen behandelen en met u kiezen voor de beste haaroplossing. Wij geven u dan ook een vaste prijs en/of prijsindicatie. Dit adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend, zodat u zelf kunt beslissen of u wilt kiezen voor onze haaroplossing.

 

 

Vergoeding door een zorgverzekeraar

 

Bij aanschaf van uw haarwerk op basis van een medische indicatie* ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. De basisvergoeding in 2021 bedraagt € 452. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in uw polisvoorwaarden.

* Medische indicatie: de medische indicatie (ook wel verklaring genoemd), is de diagnose van de behandelend arts. Hierin staat tevens wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Deze indicatie is nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Tijdens het adviesgesprek zullen wij ook nagaan welke vergoeding voor u geldt.

 

Als u geïnteresseerd bent in een haarwerk van ons dan kunt u ons een email zenden (haarwerken@marjoryalice.nl). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen (010-3032577), zodat wij met u direct kunnen overleggen wat uw wensen en wat onze mogelijkheden zijn. Wij zijn open op werkdagen van 9:30 uur tot 18:00 uur met uitzondering van maandag.

Boekt u liever direct online een adviesgesprek? Dat kan viia onderstaande button. Uiteraard is een adviesgesprek kostennloos en vrijblijvend!