HOUSE OF MARJORY ALICE VAN HAIREXTENSIONGURU MARJORY ALICE

House of Marjory Alice BV richt zicht op het inzetten en verkopen van haarverlengingen (haarextensies, weften, pruiken en haarstukken).

 

LOCATIE

Wij zijn sinds november 2020 gevestigd in een hoogwaardig afgewerkt pand op een toplocatie in het winkelcentrum ‘Het Lage Land’ in Rotterdam.

Het pand is ruim 400 m2 groot, rolstoelvriendelijke en bestaat uit een luxe salon met aparte ruimtes om haarwerken en haarverlengingen te plaatsen, een magazijn, een productieruimte om haarstukken op maat te maken en ruimtes om cursussen te geven aan kappers en consumenten die het vak willen leren.

In geval van calamiteiten: 

950 meter verwijderd van het IJsseland ziekenhuis. Mocht er zich een voorval voordoen dan kunnen wij u met spoed naar het ziekenhuis vervoeren.

Vanuit deze locatie bieden wij onze specialisatie aan in het maken van pruiken, weaves en haarextensies voor de vrouwen met “Europees haar”. Deze haarextensies hebben geen speciale verzorging of producten nodig wat perfect is voor de Europese vrouw met snel vet wordend haar! Onze producten gaan gemiddeld 2 jaar mee, zijn onzichtbaar en voornamelijk veilig vanwege onze haarverlengingstechnieken met microringen. Het beschadigt het haar absoluut niet! Door onze unieke producten blijft onze klantenkring groeien. Onze lijnen zijn inmiddels erg gewild onder consumenten en andere salons en daarnaast ook bekend onder meerdere bekende Nederlanders. Inmiddels verkopen wij ook  producten voor vvrouwen met blackhair. Wij bedienen zowel de high-end markt als overige segmenten. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends om klanten het beste resultaat te kunnen bieden en onszelf blijven te verbeteren. We hebben daarom ook diverse uitvindingen in de branche gedaan die overigens ook gepatenteerd zijn.

 

 

House of Marjory Alice heeft bewust gekozen voor een echte specialisatie op het gebied van haarextensies waarbij we ons product verkopen aan zowel consumenten (vanuit onze salon en via onze webshop) als aan andere salons (groothandel). Daarnaast leiden we anderen op in onze hair-academy, zodat ook zij onze haarextensies op een goede manier kunnen inzetten. In de salon bieden wij behandelingen aan klanten door middel van kappers op oproepbasis die deze uitvoeren. Elke nieuwe medewerker wordt opgeleid en ingewerkt door de eigenaar Marjorie Wijnaar (ook wel bekend als Hairextensionguru Marjory Alice) zodat wij altijd dezelfde standaarden hanteren. Daarnaast concentreert zij zich voornamelijk op de verkoop aan andere salons, de trainingen van deze salons en de productie en kwaliteitsbewaking van onze producten.

House of Marjory Alice BV biedt diverse haarwerken aan, zowel als oplossing ingeval van haarproblemen, maar ook omdat klanten deze om cosmetische redenen willen. Op onze site behandelen we de meest bekende haarproblemen (als gevolg van chemotherapie/radiotherapie en Alopecia) en mogelijke oplossingen. Daarnaast hebben wij veel klanten, die bij ons komen, omdat zij voller of langer haar willen. Dit kan door middel van mooie haarwerken (pruiken), maar ook middels haarextensies (weften, keratine-bondings, microringverlengingen, clip-ins etc.). Wij zijn in Nederland dé specialist op het gebied van haarverlengingen.